Mini Zini 2019

12. 11. 2018. / 13. 11. 2018.

Prostor urbane kulture u Fažani organizira dvodnevnu edukativnu radionicu izrade fanzina1 pod nazivom Mini Zini 2019. Tokom radionice polaznici će izraditi malenu publikaciju koja će sadržavati kalendar za 2019. godinu i razne grafičke elemente koji su nastali na radionici Print zine 2018.

Mini fanzini biti će izrađeni u nakladi od 100 primjeraka te će se besplatno djeliti sudionicima radionice, članovima udruge te svim posjetiteljima Prostora urbane kulture u Fažani. Po jedan primjerak od svakog fanzina biti će pohranjen u Fanzinoteci, arhivu nezavisnih publikacija koji se vodi u Prostoru urbane kulture. Radionica i druženje održati će se u poslijepodnevnim satima subote i nedjelje 24. i 25. studenog 2018. godine. Prijave nisu potrebne a radionica kao i korištenje prostora, alata i materijala je besplatna i otvorena za sve uzraste. Tokom subote i nedjelje biti će izloženi izložba i fanzini nastali na radionici Print Zine 2018 a u nedjelju po završetku Mini Zini radionice spremamo prigodni domjenak i glazbeni program za sve sudionike i posjetitelje. Voditelj radionice je Oleg Morović.


  1. Fanzin je neprofitabilna i nezavisna publikacija rađena prema d.i.y. (do it yourself – uradi sam) principu najčešće tiskana u manjoj nakladi. 

Tags: , , ,

RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.